VAN WINKEL NAAR WONEN

Egmond aan Zee

Verbouw winkel naar wonen

In het oude centrum van Egmond aan Zee maakt een oude slagerij met bovenwoning plaats voor een nieuwe duurzame eigentijdse woning. Door het verlegen van het entree en het opnieuw vormgeven van de winkelpui krijgt de formele straatgevel een nieuwe uitstraling. De etalage maakt plek voor een piano school met eetkamer. De grote ramen met lage vensterbanken zijn een knipoog naar de oude etalages waar ooit vleeswaren in lagen.

Het huidige volume blijft in takt, de gevel word volledig voorzien van isolatie bedekt met stucwerk en houten delen. De gootdelen worden vervangen en de kapellen eigentijds van zink noir gemaakt. Naast deze facelift worden de plattegronden compleet om gegooid. Er ontstaat veel licht en ruimte voor leven, ontspannen en werken.

Opdrachtgever

Particulier

 

Periode

2023-2024

Bekijk overige projecten

Winkel naar Wonen Egmond aan Zee

robin hurts architect verbouwing woonhuis bergen

Woonhuis Bergen uitbreiding

Aanbouw woonhuis Zuid-Scharwoude yoga ruimte

Nieuwsgierig geworden naar onze aanpak? En hoe wij onze expertise voor u kunnen inzetten? Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek.