Een schetsplan nodig?

RH architect maakt een schetsplan voor uw droomproject vanaf € 295,-

Vrijblijvend schetsplan

U heeft een bouwkavel u maar weet nog niet precies wat u wilt en wat er allemaal mogelijk is. Dan is het bij ons mogelijk om zonder verdere verplichtingen een schetsplan te laten maken. Het schetsplan maakt voor u duidelijk wat er mogelijk is, we bekijken wat er binnen uw budget past en we bespreken met welke regelgeving u allemaal rekening moet houden.

Kortom, het schetsplan geeft u de mogelijkheid om zonder verdere verplichtingen te bekijken wat er mogelijk is. Bent u tevreden? Dan gaan we vervolgens verder voor u aan de slag.

De werkwijze

RH architectmaakt een ontwerp waarin al uw wensen optimaal zijn vertaald. Allereerst maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. RH architectbekijkt samen met u wat uw specifieke wensen zijn voor uw bouwproject, welke eisen er door de omgeving of overheid worden gesteld en wat er binnen uw budget mogelijk is.

Ook bespreken we zaken als gezinssamenstelling, hobby’s, toekomstplannen, locatie en smaak. Tenslotte is dit alles van invloed op het ontwerp van uw bouwproject. Een schetsplan maakt duidelijk wat er binnen de randvoorwaarden mogelijk zou kunnen zijn en is de basis van het uiteindelijke ontwerp.

Het schetsplan onderbouwen we met een raming, daarin staan ook onze kosten vermeld.

Voorwaarden aanbieding

  • Deze aanbieding is inclusief btw en alleen particuliere opdrachtgevers met een bouwbudget van meer dan €200.000,- kunnen hier gebruik van maken.
  • Voor bedrijven, instellingen en overheden maken wij een aanbieding op maat.
  • Op ons schetsplan rust auteursrecht.
  • Zonder onze toestemming kan en mag u het schetsplan niet gebruiken.

Schetsplan aanvragen

Maak nu geheel vrijblijvend een afspraak om gebruik te maken van deze aanbieding.

Of neem bij vragen contact met ons op per mail: info@rharchitect.nl of bel 06 42 25 67 60.

Nieuwsgierig geworden naar onze aanpak? En hoe wij onze expertise voor u kunnen inzetten? Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek.