Zelf bouwen in co-creatie
met RH architect

Ontwerp uw bouwproject samen met RH archictect

Tijdens het ontwerpproces heeft u te maken met een belangrijke keuzes. Sommige onderdelen zult u tot in detail hebben uitgedacht, bij andere ruimtes weet u wel wat uw wensen zijn (bijvoorbeeld: ‘een ruime woonkamer’), maar niet precies hoe het er uit moet zien.

RH architect adviseert u hier graag bij. Samen stellen we een programma van eisen op, waarin al uw verwachtingen staan. Het programma van eisen is de basis voor de schetsen die wij daarna voor u maken. Pas als u helemaal tevreden bent met het ontwerp, werken wij het plan technisch verder uit en zorgen voor de omgevingsvergunning.

Wel het overzicht maar niet de zorgen!

Een bouwproject kan behoorlijk intensief zijn daarom regelt RH architect naast het ontwerp ook de organisatie van het bouwproces: zoals het contact met de gemeente, het selecteren van een deskundige aannemer en constructeur. Ook geven wij advies over de prijsvorming en aannemingsovereenkomst, voortgangscontrole enzovoort.

Tijdens het hele proces bewaken wij uw wensen, de kosten en de planning. Uiteraard koppelen wij steeds terug naar u. Zo behoudt u wel het overzicht maar heeft u niet de zorgen, van eerste schets tot en met oplevering.

Een selectie van onze ondersteunende diensten die we bij zelfbouw projecten voor nieuw- of verbouw bieden.

Visie architectuur / stedenbouw / interieur
Raming van de bouwkosten
Omgevingsvergunningsaanvraag
Ventilatie / daglicht / epg-berekeningen
Concepten: van imago naar huisvesting
Ontwerptekeningen 2D / 3D
Bouwtekeningen in alle fases
Bouwbegeleiding / toezicht
Haalbaarheid studies
Lichtadvies
Project coördinatie BIM
Nazorg / evaluatie

Nieuwsgierig geworden naar onze aanpak? En hoe wij onze expertise voor u kunnen inzetten? Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek.