tuinkamer

Voor een woonboerderij in Egmond hebben we uitbreiding ontworpen. De bestaande serre wordt vervangen door een nieuwe tuinkamer. Deze kamer krijgt een geheel eigen sfeer met het buiten gevoel. Het is een mix tussen een serre en een gewone aanbouw. Het ontwerp bevat veel glas oppervlakten en ruwe materialen. Zo wordt de vloer belegd met een geschubd leisteen en de schouw met een ruwe natuursteen. De huidige buiten gevel wordt bedekt met een nieuwe wand, hierdoor ontstaat er een geheel eigen buiten kamer.

Dit in tegenstelling tot de eerdere serre, welke koud tegen de bestaande huid was aangebouwd. Het grote ronder venster geeft mooi uitzicht over de vijver. Dit venster is volledig weg gedetailleerd, dit in tegen stelling tot de rechte ramen die als ogen naar buiten komen. De gehele aanbouw is opgebouwd uit natuurlijke materialen, de gevel word bijvoorbeeld bekleed met Accoya houten delen.

Opdrachtgever

Privé

Periode

2014

Nieuwsgierig geworden naar onze aanpak? En hoe wij onze expertise voor u kunnen inzetten? Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek.