INFORMATIE CENTRUM N242

PREFAB CIRCULAIR INTERIEUR NIEUWBOUW – PURMEREND

Projectbureau N244 is een tijdelijke huisvesting voor de Provincie Noord-Holland. Het bureau functioneert als onderkomen voor de project medewerkers van de provincie welke werken aan de realisatie van de werkzaamheden voor de N244. Tevens worden er groepen ontvangen om te worden geïnformeerd over deze weg werkzaamheden. De huisvesting is opgebouwd uit demontabele units die omkleed worden met houten delen. Deze worden na gereedkomen van de wegwerkzaamheden gedemonteerd en elders ingezet. De locatie is direct aan de N244 gelegen aan de noordrand van Purmerend.

De lay-out van het bureau is georiënteerd rond de geprojecteerde weg in de centrale ruimte. Hier aan liggen de vergader en werk vertrekken waarin de flex-plekken worden gescheiden van de centrale ruimte middels een informatie wand die flexibel te gebruiken is om bezoekers te informeren. Het interieur bestaat uit duurzame materialen volgens het cradle to cradle principe. Het “centrale plein” verwijst naar de vierkante layout van de stolpboerderijen uit de omgeving, daar waar een ieder bijeenkomt en de informatie overdracht plaat vindt tussen burger en bestuurder.

Opdrachtgever

Provincie Noord-Holland

Periode

opgeleverd 2013

Bekijk overige projecten

M2H interieur

Nieuwe schuur voor wonen en werken

Nieuwsgierig geworden naar onze aanpak? En hoe wij onze expertise voor u kunnen inzetten? Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek.