interieur kantoor

M2H interieur

Voor een casco bedrijfsunit aan de Pieter Zeemanstraat te Alkmaar hebben we samen met Hurts-Design M2H begeleid van ontwerp tot realisatie voor het nieuwe interieur. Na jaren in het centrum van Alkmaar gehuisvest te zijn geweest was M2H toe aan een nieuwe locatie en identiteit. De locatie was een casco bedrijfsunit met veel daglicht en hoogte. De boven verdieping is volledig in gebruik door de opdrachtgevers M2H.

Het entree van het kantoor verwijst dan ook direct door na een “green experience” van vier meter hoog kom je op de eerste verdieping. Hier vind je direct de werkvloer gescheiden door een houten lamellen wand. De groene wand bevat alle service elementen als installaties, beringen, pantry en garderobe. De werkvloer is opgedeeld in een kantine- vergader zone, werk zone en directie zone.

De begane grond kent een gezamenlijk entree met toiletten. De overige oppervlakten wordt verhuurd. Het kantoor gedeelte bestaat uit een zeer hoog plafond met vrij hangende geluidsisolerende plafonplaten en verlichting elementen.

Opdrachtgever

M2H

 

Periode

2021

Nieuwsgierig geworden naar onze aanpak? En hoe wij onze expertise voor u kunnen inzetten? Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek.