interieur penthouse Bergen

In het centrum van Bergen N-H hebben we een interieur ontworpen voor een nog nieuw te realiseren penthouse in het complex Hartje Bergen. De woning is gezegend met een dubbele loggia, één voor de ochtend zon en één voor de middag en avond. Hierdoor is er gedurende elk seizoen en tijdstip van de dag veel daglicht in de woning.

Door de loggia’s heen zijn zichtlijnen gecreëerd tussen diverse vertrekken, zo hebben de keuken en woonkamer contact en de hoofdslaapkamer met de eethoek. Door het plaatsen van een roomdivider is de woonruimte natuurlijk opgedeeld in drie ruimten, de eetruimte, werkruimte en zithoek. Hierdoor ontstaat er een zeer ruimtelijk appartement met specifieke plekken.

Opdrachtgever

Privé

Periode

opgeleverd 2013

Nieuwsgierig geworden naar onze aanpak? En hoe wij onze expertise voor u kunnen inzetten? Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek.