ontwerp interieur en gevel aanpassingen

Voor een vrijstaande woning in het duizend en één eilandenrijk van Zuid-Scharwoude hebben wij een nieuwe interieur en een nieuw jasje ontworpen. De bestaande woning van de jaren tachtig bezat reeds een aanbouw. Door het verwijderen van diverse wanden en elementen hebben we de woning open gemaakt en her ingedeeld. Er is één totaal ruimte gemaakt waarin leven centraal staat. Vanuit de keuken is er zicht in de game room en anders om. De grote living werkt als centraal hart.

Het nieuwe entree geeft de bestaande woning die allure waar het naar verlangde. De herindeling van de voorgevel, de nieuwe pannen aangevuld met Keimwerk en een hardstenen plint geven de iets wat gedateerde uitstraling een hedendaagse klassiek moderne look.

Opdrachtgever

Particulier/ontwikelaar

 

Periode

2019 oplevering 2020

Nieuwsgierig geworden naar onze aanpak? En hoe wij onze expertise voor u kunnen inzetten? Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek.