Verbouwing bankgebouw te Almere

Verbouwing bankgebouw tot restaurant

Een oud bankgebouw de Grote Markt te Almere hebben we getransformeerd tot een hedendaags restaurant. De gesloten gevel hebben we opengewerkt en voorzien van een serre van twee verdiepingen. Hiermee krijgt het pand een zeer uitnodigend karakter. Verder is het pand volledig gestript tot het beton skelet. Door minimale toevoegingen en het toepassen van vide’s is de ruimte in het pand overal voelbaar.

Aan de achter zijde is een lifthuis voorzien. Het industriële karakter van het pand worden versterkt door de het gebruik van interieur onderdelen. De geel grijs geblokte gevel is voorzien van stucwerk en de oude kunstof ramen zijn vervangen door duurzame aluminium kozijnen. Zou heeft het plein er weer een sfeervolle gevel bij die zich opent naar de bezoeker.

Opdrachtgever

Zakelijk

 

Periode

oplevering 2019

Nieuwsgierig geworden naar onze aanpak? En hoe wij onze expertise voor u kunnen inzetten? Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek.