Verbouwing woonhuis Petten

Interieur woonhuis

Aan de rand van het monumentale stuk bos ligt een prachtige jaren 50 bungalow. Deze woning werd aangekocht in originele staat. Door een aantal ingrepen te doen is er een woning gecreëerd het buiten naar binnen haalt met veel licht lucht en ruimte. Overal voel je de omgeving, dat terwijl elke functie toch duidelijk een eigen plek kent in de open plattegrond. De constructie van het originele huis was niet toereikend om te voorzien in de nieuwe wensen, derhalve zijn de balken verstevigd wat architectonisch geïntegreerd is in het interieur.

De begane grond bied ruimte aan twee kinderkamers en een leefruimte voor genieten, koken en eten. Dit volledig georienteerd op de zon en tuin. De nieuwe vide zorgt voor nog meer ruimte, licht en lucht. Door de vide is er ook contact met boven. De boven verdieping huisvest de ouderslaapkamer met overloop voorzien van kleedkast en werkplek. Daarnaast zijn er nieuwe kapellen geplaatst voor ook hier meer licht en ruimte, zo is er ook voor hen een naast de badkamer benden ook een ruime badkamer toegevoegd.

Opdrachtgever

Particulier

 

Periode

2018

Nieuwsgierig geworden naar onze aanpak? En hoe wij onze expertise voor u kunnen inzetten? Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek.