Woonhuis de Draai

Energie neutraal woonhuis in de Draai te Heerhugowaard

Op een prachtige kavel aan het water hebben we een energie neutrale woning ontworpen. De woning bestaat uit een architype volume waar sparingen uit genomen zijn. De uitsneden zijn bekleed met hout waar het werkelijke volume bestaat uit een gemêleerde steen.

In tegenstelling tot de meeste woningen aan het water is deze dwars georiënteerd. Hierdoor wordt er optimaal gebruik gemaakt van de bezonning en het mooie uitzicht over het water aan de achterzijde. De voorzijde kent een formeel karakter richting de straat, overhoeks opent de tuin zich en zorgt het groen voor de nodige privacy.

Opdrachtgever

Privé

 

Periode

2018

Nieuwsgierig geworden naar onze aanpak? En hoe wij onze expertise voor u kunnen inzetten? Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek.